Numpang Ngiyub

sombongUrip nang alam ndunya mung leren ngiyub, numpang ngumbe
Sebabe nang alam ndunya urip ora suwe
Sethithik guli amal lan gawe becik
Nduwe kuasa mung agawe dosa

Urip kecukupan kelalen karo sing aweh kahuripan
Rumangsa bisa polahe nuruti setan
Mentheng kelek, ora kelingan jaman metu alam ndunya ora kathokan

Bandamu mung titipan, ngemben mati dadi pertakonan
Bojo lan anakmu amanah, ngemben mati bisa ngalangi langkah
Mati mung sangu amal ngibadah, klamben mori ngadep gusti Illahi……
(setra putumartha)

admin

Untuk bergabung dengan Group Aku Cinta Kebumen di Facebook, silahkan buka link ini => Aku Cinta Kebumen

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *