You Are Here: Home » SASTRA » PUISI » Separo Rogo

Separo Rogo

gambar abstraksing manggon njero ati iki
mung sliramu sing ora bisa tak ganti
mergane tresno iki isih nggondeli

sing manggon njero dodo iki
mung sliramu sing ora bisa tak lali
senajan wes tak coba ngilangke ning ati

lilo aku ora lilo
nanging iki kudu sing tak tompo

separo rogoku isih manggon sliramu
jujur ning atiku abot rasane kelangan tresnamu
separo rogoku isih ono tresnamu
jujur ning atiku isih ra lilo ninggalke sliramu

sing manggon njero ati iki
mung sliramu sing ora bisa tak ganti
mergane tresno iki isih nggondeli

sing manggon njero dodo iki
mung sliramu sing ora biso tak lali
senajan wes tak coba ngilangke ning ati

lilo aku ora lilo
nanging iki kudu sing tak tompo
(wiwik s.)

About The Author

Untuk bergabung dengan Group Aku Cinta Kebumen di Facebook, silahkan buka link ini => Aku Cinta Kebumen

Number of Entries : 141

Leave a Comment

© 2014. Facebumen - Aku Cinta Kebumen. Supported by Tips & Trik

Scroll to top