You Are Here: Home » SASTRA » PUISI » Gerimis Tangis

Gerimis Tangis

tangis gerimis

gerimis tangis

Wektu ora bisa kabeh tek ambah
Udu jarake sing adoh gawe lempoh
Nanging kealang tembok kandel
Duwur kuat tur peteng ndedet
Udu mergane aku ora kendel
Ati lan rasa terlanjur kejiret

Senajian kangenku dahsyat
Mung nang sakjeroning manah
Kepengin rasane nyikep kuat
Mbayangaken kowe pasrah
Ngrememeng lan Meremaken mripat

Gerimis tambah gawe ati miris
Kelingan ngepetaken kamboja
Nang rambut tambah ayu sahaja
nanging kuwe gawe metu iluh banyu mata..
(setra putumartha)

About The Author

Untuk bergabung dengan Group Aku Cinta Kebumen di Facebook, silahkan buka link ini => Aku Cinta Kebumen

Number of Entries : 137

Comments (4)

Leave a Comment

© 2014. Facebumen - Aku Cinta Kebumen. Supported by Tips & Trik

Scroll to top