You Are Here: Home » SASTRA (Page 3)

Numpang Ngiyub

Urip nang alam ndunya mung leren ngiyub, numpang ngumbe Sebabe nang alam ndunya urip ora suwe Sethithik guli amal lan gawe becik Nduwe kuasa mung agawe dosa Urip kecukupan kelalen karo sing aweh kahuripan Rumangsa bisa polahe nuruti setan Mentheng kelek, ora kelingan jaman metu alam ndunya ora kathokan Bandamu mung titipan, ngemben mati dadi pertakonan Bojo lan anakmu amanah, ngemben mati bisa ngalangi lang ...

Read more

Gerimis Tangis

[caption id="attachment_563" align="alignleft" width="150"] gerimis tangis[/caption] Wektu ora bisa kabeh tek ambah Udu jarake sing adoh gawe lempoh Nanging kealang tembok kandel Duwur kuat tur peteng ndedet Udu mergane aku ora kendel Ati lan rasa terlanjur kejiret Senajian kangenku dahsyat Mung nang sakjeroning manah Kepengin rasane nyikep kuat Mbayangaken kowe pasrah Ngrememeng lan Meremaken mripat Gerimi ...

Read more

Nasionalisme Ngapak

Inyong kiye wong merdeka Tangi saking persada lara Ngadeg gagah nang pentas wira Kepengin nebus medan laga Lahir saking rasa kecewa Keton gagah nang panggung perkasa Kepengin mbela nasibe bangsa Aja ngece inyong duwe negara Pejabatku tukang korupsi Tatanan negaraku abrasi Tapi nang kene aku lahir Nasionalismeku ora minggir Arep tek tantang petualang negara Sing terus gawe angkara Nang ati semangat baja Nang ...

Read more

Politik Blantik Sapi

Politik itu cuma intrik Persis seperti blantik Buat untung walau sapi burik Bersilat lidah semua di bilang baik Sedikit yang mau berkorban, Atas nama rakyat cuma slogan Saat kedudukan sudah di tangan Amnesia lupa diri lalu hilang ingatan Pat gulipat uang di dapat Akhh.. hukum bisa di lipat Lalu bagaimana dengan rakyat.. Mereka cuma bisa menuntut sambil teriak Terus bagaimana dengan polisi Tenang saja hukum ...

Read more

© 2014. Facebumen - Aku Cinta Kebumen. Supported by Tips & Trik

Scroll to top