You Are Here: Home » OPINI » CATATAN MINGGIR (Page 3)

Bakul Kebumen Seneng Nglomboni?

Kenang apa ya, wong dagang gawene nglomboni wong tuku? Aja jengkel gisit. Kiye udu masalah rega, tapi labeling. Umpamane jambu bangkok. Jambu kluthuk gedhe-gedhe wangi kuwe udu sekang Bangkok, Thailand. Lha sekang endi? Kae lor. Karangsambung karo Sadang.  Semana uga gandhul california. Udu sekang karangan Lik Obama, Amerika Serikat, kan? Nyatane sekang Petanahan. Kebon ijo royo-royo, jan amba banget, sekan ...

Read more

© 2014. Facebumen - Aku Cinta Kebumen. Supported by Tips & Trik

Scroll to top